Fotbalistul echipei Real Madrid, Ronaldo, si modelul Daniela Cicarelli, au decis sa se desparta, la doar trei luni dupa ce si-au consfintit relatia intr-un castel din Paris.Sursa citata mentioneaza ca zvonurile despartirii au inceput sa circule dupa ce internationalul brazilian a aparut fara Daniela, desi aceasta se afla la Madrid, la petrecerea lui David Beckham, ocazionata de implinirea a 30 de ani. Cotidianul El Mundo Deportivo sustine ca este in masura sa asigure ca cei doi s-au despartit.

APROAPE CASATORITI

Ronaldo si Daniela Cicarelli si-au consfintit legatura (fara insa a o putea face legal, din cauza ca nici unul nu era divortat cu acte in regula) in cadrul unei ceremonii ce a avut loc, pe 14 februarie, la castelul Chantilly din Franta, in prezenta a 250 de invitati. Pe 26 aprilie, Daniela Cicarelli a suferit un avort spontan, la numai o luna dupa ce a anuntat ca este insarcinata. Cicarelli a fost internata la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, dupa ce s-a simtit rau in timp ce inregistra emisiunea sa pentru postul de televiziune MTV-Brasil. Internationalul brazilian mai are un copil, Ronald, in varsta de cinci ani, din casatoria cu Milene Domingues.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.