Romanca Sorana Carstea a urcat 7 pozitii in clasamentul WTA si, cu 723 de puncte, ocupa locul 39 in ierarhia mondiala, in timp ce liderul mondial a devenit jucatoarea din Serbia, Jelena Jankovic, informeaza site-ul WTA

Sorana Carstea se afla pe locul 46 in ierarhia precedenta, dar a urcat 7 locuri in clasament dupa ce a reusit sa castige turneul de la Taskent, victorie in urma careia a incasat un cec de 22.925 de dolari si a primit 115 de puncte WTA.

Urmatoarea romanca in clasamentul mondial este Monica Niculescu, care a urcat 3 locuri si se afla pe pozitia 70 in ierarhia mondiala, cu 495 de puncte. Edina Gallovits se mentine pe locul 96, cu 358 de puncte, in timp ce Raluca Olaru a urcat un loc si se afla pe 133, cu 249 de puncte.

In varful ierarhiei mondiale, Jelena Jankovic (Serbia) a trecut pe primul loc, cu 4.230 de puncte, dupa ce a depasit-o pe Serena Williams (SUA), care are 4.017 puncte. Pe pozitia a treia a clasamentului s-a mentinut sportiva in Rusia, Dinara Safina, care are 3.782 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.