Arbitrul craiovean a fost la un pas sa se arunce de la etaj din cauza unei depresii. O tragedie se putea intampla la Craiova vineri noapte. Arbitrul Sebastian Coltescu a intentionat sa-si puna capat zilelor. Suspendat in urma cu o luna, el ar putea reveni in arbitraj

Sebastian Coltescu a fost aproape de sinucidere. El a vrut sa se arunce in gol de la balconul apartamentului sau situat la etajul al treilea al unui bloc de pe strada Petre Ispirescu din Craiova.

Arbitrul a fost retinut de la delegari dupa meciul Gaz Metan Medias - FC Brasov (0-0), disputat pe 22 august, in care a gresit grav in defavoarea gazdelor carora nu le-a acordat cel putin un penalty.

De atunci nu a mai arbitrat niciun meci de la niciun esalon. Coltescu, care nu are afaceri, traieste numai din baremurile de arbitraj, la Liga I fiind de 1.500 de euro de meci, deoarece este somer. In trecut a lucrat ca inginer la Electroputere Craiova.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.