Echipa FC Timisoara a invins, duminica, pe teren propriu, pe Gloria Bistrita, scor 1-0, in ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I, si a bifat cel de-al saptelea succes consecutiv din acest sezon, transmite corespondentul NewsIn

FC TIMISOARA - GLORIA BISTRITA 1-0 (Parks 86)

FC Timisoara: Pantilimon - Badoi, Brezinsky, Cisovsky, Milhazes - St. Stancu, Alexa, Borbely (Magera 51), Arm. Karamian (Goga 61) - Rusic (Parks 75), G. Bucur. Antrenor: Dusan Uhrin.
Gloria Bistrita: Tatarusanu - Miclaus, Ciuca, Frasinescu, Panc - S. Achim (Sabou 80), R. Marginean, Coroian, Velcovici - Diogo (Anca 61), Hora. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
Cartonase galbene: Borbely 32, Milhazes 68 / Coroian 69, Velcovic 70, Anca 71
Arbitri: Laurentiu Dansa - Adrian Vidan, Miklos Nagy
Stadion: Dan Paltinisanu; Spectatori: 2.500

Cum s-a marcat golul:
1-0, min. 86: Parks a reluat cu capul, in stanga lui Tatarusanu, mingea centrata de Goga.
In minutul 85, Anca a respins de pe linia portii lovitura de cap a lui Alexa, iar fotbalistii timisoreni au reclamat ca mingea a intrat cu toata circumferinta in poarta. In faza urmatoare, Parks a deschis scorul.

Atacantul costarican Winstone Parks, transferat in vara trecuta, a marcat al doilea gol al sau pentru FC Timisoara, dupa cel din partida cu Universitatea Craiova, scor 3-1.
FC Timisoara isi continua seria de meciuri castigate consecutiv, ajungand la 7. Seria a inceput in etapa a 4-a, 3-1 cu CS Otopeni, pe teren propriu.

Gloria Bistrita a inregistrat cea de-a 5 infrangere consecutiva. Ultimul punct castigat de echipa lui Ioan Ovidiu Sabau a fost in etapa a 5-a, in meciul cu Steaua, scor 2-2, iar ultima victorie a fost consemnata in etapa a 4-a, scor 3-1 cu Politehnica Iasi.

La meci a asistat si antrenorul lui CFR Timisoara, Florin Bugar, grupare care va intalni Gloria Bistrita in 16-imile Cupei Romaniei.

In urma acestui rezultat, FC Timisoara a acumulat 19 puncte si ramane pe locul 4 in clasament. In cazul in care nu ar fi fost depunctata, gruparea de pe Bega s-ar fi aflat pe primul loc al Ligii I, la egalitate cu Dinamo, 25 de puncte, dar cu un golaveraj superior. Gloria Bistrita ramane pe locul 15, cu 7 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.