Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri ca este dezamagit de rezultatele echipelor romanesti in Cupa UEFA si a apreciat ca rivalilor de la Dinamo le este greu sa faca performanta in Europa fara ajutorul arbitrilor

"L-am sunat pe Borcea, dar e plecat in strainatate. Si pe Turcu l-am sunat, dar nu raspunde. E greu fara Corpodean in Europa. Ca sa faci fata in Europa, trebuie sa ai inima de leu ca Gigi Becali. Dinamo nu mai poate sa ajunga niciodata la nivelul Stelei", a spus Becali.

Patronul Stelei a facut apoi o radiografie a echipelor romanesti in cupele europene: "Dupa aceste zile tragem linie si ce vedem? CFR Cluj are patru puncte, Steaua un punct, ambele calificate in Liga Campionilor si cu sanse mare de calificare in primavara europeana a acestei competitii. Si ce mai vedem? Inca cinci echipe eliminate din cupele europene".

Omul de afaceri nu a uitat nici de rivalii de la Rapid, spunad ca i-a sunat pe Fathi Taher si pe George Copos dupa meciul cu Wolfsburg pentru a rade de ei: "Taher e prietenul meu. I-am spus: 'Bai, in fotbal nu e asa usor'. El a zis: 'Facem, dregem, Peseiro, cutare, cutare'. Eu i-am spus din nou: 'Ai vazut ce frumos e cand invinge echipa, dar stai sa vezi cat de greu e'. Acum l-am sunat si i-am zis: 'Cand ti-am spus eu...'. Am vrut sa vorbesc cu Taher mai mult ca sa rad de el. L-am sunat si pe Copos. I-am dat o suta de telefoane, dar nu a raspuns". Becali s-a referit si la conflictul lui Taher cu fanii: "Eu cand vad ca e sucar mai stau 15 minute in loja. I-am spus lui Taher: 'Tu ce credeai, ca te intampinau suporterii cu aplauze?' Copos stia care e situatia, d-aia a plecat mai devreme".

Totusi, Gigi Becali a avut numai cuvinte de lauda la adresa campioanei Romaniei, CFR Cluj: "CFR e o echipa puternica, mai ales din punct de vedere fizic. Trombetta a facut o mutare care a ridicat valoarea echipei: l-a pus pe Muresan inchizator. CFR are jucatori buni".

Referitor la echipa sa si la meciurile pe care aceasta le mai are de disputat in Grupa F a Ligii Campionilor, Becali a declarat: "Steaua poate sa ajunga in optimi, patrimi sau chiar semifinala sau finala. Putem bate tot sau putem pierde tot. Eu cred ca nu vom pierde cele patru meciuri, dar le putem castiga. Semedo m-a dezamagit un pic la Florenta, dar are valoare din moment ce a ajuns in acele situatii de gol".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.