Locul lui Peseiro va fi preluat temporar de asistentii, coordonati de administratorul delegat Nicolae Manea si de directorul general adjunct Grigore Sichitiu, dupa ce tehnicianul portughez a fost suspendat din functie, informeaza NewsIn

"In urma rezultatelor slabe pe care Rapidul le-a inregistrat in ultima perioada, Jose Peseiro a fost suspendat din functia de antrenor principal. Interimatul pe banca tehnica va fi asigurat de asistentii portughezului, coordonati de Nicolae Manea si Grigore Sichitiu", se arata in comunicatul postat pe site-ul Rapidului.

Actionarul Rapidului, Fathi Taher, a declarat joi, dupa eliminarea echipei din Cupa UEFA, ca antrenorul Jose Peseiro si tot staff-ul sau au fost suspendati din functie, iar Nicolae Manea, Grigore Sichitiu si Marian Rada vor prelua conducerea tehnica.

Contactat de NewsIn, antrenorul principal al satelitului Rapidului, Marian Rada, a spus ca nu i s-a propus nimic referitor la preluarea primei echipe: "Nu m-a contactat nimeni din conducere. Din ce stiu eu, Manea e antrenor principal, iar Sichitiu e director tehnic. Normal ca as fi venit, as fi fost incantat sa vin, imi si facusem staff-ul tehnic, dar ei au considerat ca aceasta solutie este mai buna".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.