"Sunt foarte fericit dupa aceste rezultate, nu ma intereseaza pe mine coeficientul UEFA. Steaua se califica mai departe si daca trebuia sa joace in tururi preliminare", a afirmat, la GSP TV, patronul gruparii din Ghencea.

Becali a mai spus ca tot echipa sa are prima sansa la titlu, chiar daca elevii antrenati de Marius Lacatus vor avea un program mai incarcat decat principalele adversare: "Si daca Rapid, Dinamo sau Urziceni au parasit cupele europene, iar acum se pot concentra numai pe campionat, nu imi fac probleme, pentru ca Steaua are doua echipe, nu doar una. Avem multi jucatori valorosi care acum nu joaca. Nu am nicio problema si nu ma tem de nimic".

Finantatorul vicecampioanei Romaniei recunoaste insa ca CFR Cluj are mai mari sanse sa se califice in optimile Ligii Campionnilor decat Steaua: "Nu mi-a picat bine egalul lui CFR, dar trebuie sa spun ca e o formatie care sta foarte bine la capitolul fizic. Acum, sansele mai mari la locul doi le au ardelenii, dar si noi putem intra in calcule daca batem pe Lyon".

In final, Gigi Becali a precizat ca nu crede ca Mircea Lucescu va veni sa antreneze in Liga I, deoarece niciun club nu i-ar putea satisface pretentiile financiare.

Rapid, Dinamo, AFC Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui au ratat joi calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa ce au fost eliminate in turul I al competitiei.