Echipa antrenata de Jose Peseiro, Rapid, a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa ce a remizat cu Wolfsburg, scor 1-1, in mansa secunda a turului I al competitiei, scorul general fiind 2-1 pentru formatia pregatita de Felix Magath, relateaza NewsIn.

Chiar daca suporterii le-au oferit tot sprijinul inca de la inceputul partidei, elevii lui Peseiro nu au reusit sa inviga echipa adversa si sa se califice in grupele Cupei UEFA.

La startul partidei, galeria Rapidului a aprins mai multe fumigene in culorile clubului, alb si visiniu, si a afisat doua bannere pe care scria: "V-am sustinut neconditionat, dar azi aveti ceva de demonstrat" si "In UEFA cu mandrie, purtati culoarea visinie". Fanii au taxat jocul mai slab al echipei giulestene din ultimele partide si au mai afisat un mesaj: "Va bateti joc de o istorie frumoasa, jucand cu o indeferenta crasa".

Scorul a fost deschis de catre Grafite in minutul 17 care a trecut usor de Marius Constantin si l-a invins pe Andrade cu un sut din voleu, de la circa 14 metri. Dupa aceasta eroare, Marius Constantin a fost huiduit de suporterii giulesteni la fiecare atingere de balon, dar la pauza Peseiro l-a inlocuit cu Nicolae Grigore. Nici actionarul echipei de sub Grant, George Copos, nu a scapat de criticile fanilor, care l-au injurat la pauza partidei.

In minutul 65, suporterii giulesteni, nemultumiti de jocul favoritilor, au inceput sa strige impotriva jucatorilor, cerandu-le acestora sa plece de la gruparea din Giulesti: "Peluza noastra nu tolereaza mercenarii" si "Plecati afara din Giulesti". De asemenea, fanii i-au cerut si demisia antrenorului portughez Jose Peseiro.

Cinci minute mai tarziu, Vasile Maftei a adus rapidului golul egalizator dupa lovitura libera executata de Claudio Mejolaro.

Portarul Rapidului, Urko Pardo, care in ultimul timp a fost titular in poarta giulestenilor, nu a fost nici macar inclus in lot pentru aceasta partida, pe banca de rezerve luand loc Andrei Marinescu. De asemenea, antrenorul Jose Peseiro a ales sa ii lase in afara lotului si pe Ovidiu Herea, Stefan Mardare si Luciano Vella, care au urmarit meciul din tribuna, alaturi de antrenorul echipei secunde, Marian Rada.
Mijlocasul roman Vlad Munteanu, care se afla in lotul nemtilor de la Wolfsburg, nu a fost inclus in lot de tehnicianul Felix Magath, el urmarind partida de la tribuna oficiala.

Rapidistii au ratat calificarea in grupele Cupei UEFA si anul trecut tot in fata unei echipe din Germania, FC Nurnberg. Atunci, giulestenii au terminat la egalitate ambele partide cu nemtii, 0-0 in deplasare, respectiv 2-2 pe teren propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.