Presa din Anglia considera ca CFR a meritat rezultatul de egalitate, chiar daca gruparea londoneza a avut mai mult posesia balonului, iar site-ul UEFA scrie ca echipa clujeana a demonstrat ca victoria cu AS Roma nu a fost o intamplare, informeaza Realitatea.

"Chiar daca este la primul sezon in Liga Campionilor, CFR a obtinut un punct bine meritat contra lui Chelsea, care se mentine pe primul loc in Grupa A. Romanii au luptat inca din primul minut, in timp ce oamenii lui Luiz Felipe Scolari s-au chinuit sa-si impuna jocul. Cluj a avut un joc rapid in prima repriza, dar nu a reusit cele mai bune finalizari", scrie The Sun.

Sursa citata mentioneaza ca cea mai mare pierdere a lui Chelsea este accidentarea lui Didier Drogba. "Trica a prins un balon, si in minutul 79 a avut o ocazie mare de gol, iar cu putin timp inainte de fluierul final, reflexele lui Cech si-au facut datoria sa salveze mingea trimisa de Pereira", mai noteaza tabloidul englez.

Site-ul oficial al echipei londoneze scrie ca CFR si-a indeplinit obiectivul si a demonstrat ca victoria cu AS Roma nu a fost intamplatoare. "Nimeni nu dadea vreo sansa campioanei Romaniei in fata finalistei sezonului trecut, dar a reusit sa obtina un punct. Chelsea a dominat, mai ales in repriza a doua, iar Lampard si Drogba au avut unele dintre cele mai mari ocazii. Trica a ratat si el o ocazie foarte mare in prima repriza si a trimis balonul in bara in partea a doua a partidei.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.