Antrenorul gruparii Pandurii, Sorin Cartu crede in sansele de castig ale formatiei sale si afirma cert ca echipa este pregatita pentru meciul cu Rapid, relateaza NewsIn

"Suntem pregatiti pentru meciul Rapid si vom incerca sa dam o replica pe masura. Nu trebuie fim victimizati de la inceputul meciului. Ei sunt favoritii, stim valoarea lotului si pretentiile pe care le au de la orice partida. Sunt increzator ca nu vom pierde in fata Rapidului. Sper ca macar sa nu pierdem, daca nu putem sa facem si noi o isprava de tipul celei pe care au facut-o cei de la FC Arges", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, antrenorul Sorin Cartu, constient ca perioada mai slaba prin care trec rapidistii poate fi si o capcana pentru adversari.

Desi nu are la dispozitie tot lotul, neputandu-i folosi pe pe Vasilache, Iordache si Murgan, Cartu crede in echipa sa si in perioada dificila pe care Rapid o travereseaza momentan.

"Ei trec printr-o pasa mai proasta, dar nu am ajuns sa-i compatimesc, pentru ca au posibilitati mari la valoarea jucatorilor care alcatuiesc lotul Rapidului si pot trece usor peste aceste momente mai neplacute", a fost de parere tehnicianul Pandurilor.

In opinia tehnicianului, orice meci in care nu esti invins reprezinta un rezultat pozitiv, indiferent unde joci, pentru ca se castiga un punct care poate sa-ti fie de folos. A vorbit si despre introducerea meciurilor din campionatul romanesc la pariuri, considerand ca reprezinta o confirmarea a faptului ca in prezent se joaca corect, spre deosebire de perioada de pana la Revolutie cand "se stia tintarul" si a fost de parere ca meciul Pandurilor cu Rapid este deschis oricarui rezultat.

Meciul Pandurii Targu Jiu-Rapid, din etapa a 10-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 17:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.