Selectionerul a felicitat campioana CFR Cluj dupa remiza obtinuta cu Chesea, scor 0-0, precizand ca atat Ioan Andone, cat si Maurizio Trombetta au deopotriva merite pentru actuala evolutie a formatiei clujene.

"Merite pentru aceste rezultate au si fostul, si actualul antrenor. Trombetta a adus o serie de schimbari tactice foarte clare. El sta acum pe banca tehnica si ia partea leului, cum este normal", a declarat Victor Piturca, miercuri, la GSP TV.

Tehnicianul a spus ca Chelsea i-a confirmat in acest meci previziunile prin jocul prestat. "Jucatorii nu au fost motivati, au jucat mai relaxat, au crezut ca intalnesc o echipa mica, iar atunci cand au vrut, pe final, nu au mai putut", a punctat Piturca.

Selectionerul a mentionat ca secundul Stefan Iovan a mers la Cluj special pentru a urmari in acest meci evolutia lui Gabriel Muresan, pe care l-a evidentiat, la fel ca si pe portarul Stancioiu si pe Eugen Trica. Referitor la acesta din urma, tehnicianul a dat de inteles ca nu crede in anuntata retragere de la nationala: "Trica mai vorbeste si prostii".

Piturca a mai opinat ca nu exista competitie intre Steaua si CFR in cupele europene si a marturisit ca isi doreste ca ambele formatii sa mearga in primavara europeana.

Selectionerul si-a exprimat regretul ca internationalul Razvan Rat, abia refacut dupa o accidentare, nu a jucat in meciul Sahtior - Barcelona, explicand ca isi dorea foarte mult ca fundasul sa evolueze in aceasta partida, pentru a-i verifica potentialul in vederea meciului cu Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.