Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a declarat miercuri, la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-0, ca este multumit de rezultatul obtinut pe terenul campioanei Romaniei, in conditiile in care Drogba a iesit accidentat, iar Terry a evoluat cu probleme medicale.

"Nu este un rezultat bun, dar la final am fost fericit ca am obtinut un punct, pentru ca Didier Drogba a iesit cu probleme, Terry si Alex au jucat si ei cu probleme, si pana la urma este un rezultat foarte bun. Sunt multumit de toti jucatorii mei", a spus Scolari, citat de NewsIn.

Tehnicianul brazilian a vorbit despre fotbalistii cu probleme medicale: "Nu stiu nimic de accidentarea lui Didier Drogba, doctorii sunt acum cu el. Ashley Cole nu a evoluat astazi pentru ca ieri a resimtit probleme la spate. John Terry are si el astfel de probleme, dar l-am putut folosi. Nu putem spune ca jucatorii s-au accidentat din cauza terenului de aici".

CFR Cluj a remizat miercuri pe teren propriu cu Chelsea Londra, scor 0-0, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si se mentine pe locul 2 in clasament dupa doua etape disputate, la egalitate de puncte (4) cu gruparea engleza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.