Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat, in sedinta de ieri, sa suspende terenul divizionarei B Petrolul Ploiesti pe doua etape, in urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu FC Sibiu. De asemenea, clubul prahovean a fost amendat, pentru organizare defectuoasa, cu 2.000 de euro, iar jucatorul Costache, cel care l-a lovit pe sibianul Beza, a primit doua etape de suspendare si o amenda de 75 de euro.

"Decizia este corecta, dar ne pare rau ca faza cu pricina nu a fost judecata corect", a declarat, la iesirea din sala de sedinte, organizatorul de competitii al Petrolului, Edi Alexandu, care a fost suspendat, la randul sau, pe trei luni, primind si o penalizare de 800 de euro pentru injuriile adresate tusierului Florin Buzarnescu. Interesant este faptul ca oficialul "gazarilor" are dreptate: la faza cu pricina, inainte ca Beza sa fie lovit, jucatorul oaspetilor il bruscase pe Costache, asa ca arbitrul ar fi trebuit, in mod normal, sa acorde lovitura libera in favoarea Petrolului si eliminarea lui Costache.In aceasta situatie, probabil ca formatia ploiesteana va disputa urmatoarele doua partide de acasa pe stadionul "Tineretului" din Brasov, desi in discutie se mai afla si arenele din Buzau sau Targoviste.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.