Dupa disensiunile dintre patron si antrenor, la care se adauga nemultumirea evidenta a suporterilor, un alt conflict se contureaza la Steaua, pe traseul Ghencea - Coreea de Sud. Neaga, acum la Chunnam Dragons, a taxat sterilitatea atacului ros-albastrilor, Dorinel Munteanu a ripostat, iar Gigi Becali a luat atitudine si el atitudine ieri.

Ce a spus Rica Neaga

"Imi pare rau ca am fost fortat sa plec de la Steaua. Daca ramineam, eram deja campioni"

Raspunsul lui Dorinel Munteanu

"Rica a fost un jucator important, dar nu e corect ce spune. Daca era cu sufletul alaturi de echipa, nu mai pleca. Vom cistiga titlul si fara el"

Replica lui Neaga

"Dorinel stie bine in ce conditii am plecat. Sa nu mai caute tapi ispasitori in Coreea, pentru ca ii gaseste in Ghencea"

Interventia lui Gigi Becali

"Daca gresesc, nu mi-e rusine sa recunosc, dar in cazul lui Adrian Neaga n-am de ce! I-am dat drumul sa-si faca un viitor. Si in caz ca-l mai tineam, pleca liber, fiindca mai avea contract doar pina in vara. Sa-si vada de treaba acolo unde este si sa lase birfa! Eu sint convins ca vom cistiga campionatul si fara el. Acum avem probleme, pentru ca nu inscriem, dar ele se vor rezolva"

Suporterii au aminat protestul

Dupa infringerea de la Galati, 0-1, doar prezenta masiva a fortelor de ordine a impiedicat o ciocnire intre ultrasii din Ghencea si jucatorii Stelei la iesirea de la vestiare. Fanii intentionau sa vina aseara la cantonament si sa aiba o discutie cu fotbalistii. In ultimul moment insa, vizita suporterilor s-a aminat. "Decocamdata sintem dispusi sa le mai dam un ragaz, chiar daca ne doare ce se intimpla. Nu vrem sa facem atmosfera si dupa aceea sa se spuna ca asta e motivul pentru care se poate pierde campionatul", a explicat unul dintre liderii galeriei.

Berceanu cere dau de 500.000 de euro

Senatorul PD Radu Berceanu l-a dat in judecată pe patronul Stelei, Gigi Becali, căruia ii cere daune morale de o jumătate de milion de euro pe motiv că acesta a afirmat despre el că ar fi furat milioane de dolari cind a fost ministru. Judecătorul a aminat cauza, pentru trei săptămini, la cererea avocaților celor două părți, care au invocat posibilitatea impăcării lor. La ieșirea din sala de judecată, Radu Berceanu a declarat că s-ar putea impăca cu Becali "doar dacă acesta, tot in cadrul unei emisiuni televizate și tot la o oră de virf, iși va retrage afirmațiile făcute".