Victoria neasteptata de la Roma le-a dat aripi clujenilor lui Maurizio Trombetta, care viseaza sa ingenuncheze, in aceasta seara, una dintre cele mai galonate trupe din Europa, Chelsea Londra. Desi vor avea in fata o echipa al carui lot este estimat la 395 de milioane de euro, Culio&Co. sunt decisi sa mizeze pe cartea atacului pentru a o incurca pe finalista ultimei editii a Ligii Campionilor.

„O sa-i atacam chiar si la vestiare. Nu trebuie sa neglijam faza de aparare totusi“, a declarat italianul Trombetta. Asteptati cu surle si trambite, vedetele de la Chelsea au aterizat luni seara pe Aeroportul Inter-national Cluj-Napoca, fiind intampinati de aproximativ 200 de persoane.

Desi au un singur jucator, Yssouf Kone, obisnuit cu aerul tare din Champions League, ceferistii nu se tem de rivalii de la Chelsea.

„Nu mi-e frica de jucatorii lui Chelsea. Ii cunosc, sunt jucatori foarte buni, dar am mai jucat impotriva lor si nu mi-e teama de ei! Ii respect. Nu trebuie sa ne antrenam intr-un mod mai special. Suntem pregatiti, poate chiar mai bine decat inainte de partida cu Roma, si suntem increzatori ca vom face un meci bun. Nu pot spune daca voi marca, dar important e sa castige echipa“, a spus Kone.

Chiar daca se declara mare fan al gruparii londoneze, presedintele clubului din Gruia, Iuliu Muresan, spera ca jucatorii Clujului sa obtina cele trei puncte care ar putea-o aduce pe CFR aproape de primavara europeana. „Eu ii stiu mai bine fiindca sunt fan Chelsea. Stiu pe de rost toata echipa. Cu toate acestea, sper sa-i batem. Aveam un vis acum 5-6 ani, sa jucam in Liga Campionilor, iar acum ni s-a indeplinit. Daca mai facem puncte in aceasta grupa, ne apropiem de un alt vis, sa ne calificam in primavara europeana.