Helga e palida. Sta in usa apartamentului situat la etajul 6 si poarta apasarea fiecarui centimetru tiparit ieri atit in presa locala, cit si in cea nationala despre aventurile sale amoroase cu 2 olteni. In casa se mai afla mama si fratele ei. Pustiul de 10 ani este expediat din sufragerie . "Nu vorbesc decit in prezenta mamei, ca iar incepe sa tipe la mine", spune Helga. "Claudiu nu este acasa?". "A plecat sa plateasca telefonul si a mai avut alta treaba". Mama Helgai, Gabriela Olaret, nu este nici ea linistita. S-a asezat pe fotoliu, si-a aprins o tigara, dupa care a inceput sa vorbeasca, nu inainte de a se asigura: "Vorbim intii in particular, iar cind doresc sa notati ceva, va anunt si dati drumul la reportofon".

Apararea

Gabriela Olaret a inceput sa povesteasca: "Claudiu este un baiat de nota 10, indiferent daca joaca sau nu bine fotbal. Nu am vrut sa-i facem publicitate negativa, sa-i facem rau. Oricum, baietii respectivi m-au sunat chiar inainte sa veniti si daca vreti ii chem sa va confirme si ei, mi-au spus ca nu au avut relatii cu fiica mea". Intrebata de ce s-a ajuns la situatia actuala, Helga nu a apucat sa spuna decit: "Am vrut sa ma razbun pe Claudiu! Mi-a facut ceva...", dar aici a intervenit mama sa: "Taci!", dupa care a continuat pe un ton mai blind: "Helga e mai tinara, nu o duce mintea prea mult!". Tinara si-a spus insa varianta.

Varianta Helgai

- Care e povestea?

- Era simbata seara. Eu si Claudiu am dorit sa vindem o masina, un Alfa Romeo. Am vorbit cu un prieten, dar nu a reusit, asa ca am apelat la acest Raoul, fratele Lidiei Niculescu. Stiam ca se ocupa cu asa ceva. Apoi el a incercat sa ma santajeze. Mi-a cerut 1.000 de euro comision de vinzare. I-am zis ca sa astepte sa vina si Claudiu, care se afla la meci la Timisoara, sa vorbesc si cu el si o sa-i dam. El mi-a zis ca sa-i dau fara sa stie Claudiu, dar nu puteam. Atunci mi-au dat citeva palme, un pumn in cap si m-au amenintat. A fost santaj, motiv pentru care am facut plingere la Politie.

- Totusi, acest Raul sustine ca te-ai indragostit lulea de el, a aratat presei sms-urile tale.

- Mesajele au fost niste prostii! Cum sa iubesc un hot? Eu il iubesc pe Claudiu! E viata mea, in noaptea de Inviere am sarbatorit opt ani de cind sintem impreuna.

"Nu viol, santaj!"

Mama Helgai a intervenit din nou in discutie. Nu pricepe cum de s-a aflat despre plingerea depusa la Politie: "Nu este vorba despre vreun viol. N-a fost scris asa ceva in declaratia data la Politie. Problemele mele sint altele. Este vorba despre un santaj. S-a depus o plingere in care era scris ca doi indivizi, Raoul Popa si Gabriel Vasile, ii cereau 1.000 de euro pentru un comision la o masina. A fost batuta si amenintata cu moartea de cei doi, ca sa le dea bani. Am venit eu si am retras plingerea, pentru a nu-i crea probleme lui Claudiu. Asta a fost tot, nimic despre vreun viol".

"Nu vrea sa mai auda de mine"

"O sa merg la Bucuresti. O sa-mi iau lucrurile si o sa plec acasa, la Arad. Claudiu nu vrea sa mai auda de mine! Eu il iubesc si regret greseala facuta. Mai vorbim, chiar aseara ne-am amintit de inceputul relatiei, am ris putin, dar nu era risul meu. Mi-a zis sa plec acasa pentru o perioada, sa analizam situatia si vom vedea ce facem. Eu sper din suflet sa nu divortam. E greu si pentru el, si pentru mine, dupa opt ani impreuna. Ma duc si la Din dragoste, fac orice numai sa-l recapat pe Claudiu", marturiseste Helga.

"Nu stiu ce voi face in continuare, imi trebuie ceva timp sa ma decid"
Claudiu Dragan

Mama despre cei doi "amanti"

Gabriela Olaret, mama Helgai, si-a amintit de Raoul si de Gabriel Vasile, cei care sustin ca au fost amantii sotiei lui Claudiu Dragan: "Sint niste delincventi! Nu fac nimic toata ziua. Se ocupa cu vinzarea de masini. N-au serviciu. Daca vor sa faca publice mesajele trimise de Helga, le arat eu lor mesaje! Pe Helga au amenintat-o si au lovit-o. Oricum, le-am zis: 'Ba, voi doi, mari gigolo, eu am 43 de ani, dar nu m-as incurca cu voi!>>". Helga a continuat tirul mamei sale: "Am inteles ca sint urmariti de politie, ei doi si inca unul, nu stiu ce au facut, dar voiau banii sa fuga din tara".

Fuzioneaza cu Jiul?

Surse autorizate sustina ca Universitatea va fuziona cu echipa din Petrosani in cazul in care aceasta din urma ar promova in A.Universitatea ocupa ultimul loc al Diviziei A, la 9 puncte de o pozitie neretrogradabila, cu 5 etape inainte de final. Sansele oltenilor de a se salva sint foarte mici, motiv pentru care se cauta solutii "in afara terenului" de a se mentine echipa in prima liga.

Surse sustin ca Gigi Netoiu, care doreste sa preia din vara echipa de la Dinel Staicu, s-ar fi inteles deja cu patronul Jiului, Alin Simota, ca gruparile sa fuzioneze in cazul in care formatia din Petrosani va promova. Jiul conduce in Seria B3 cu un punct in fata Gaz Metanului, iar Simota este bun amic si cu Nicu Gheara, alt posibil investitor la Stiinta, alaturi de Netoiu si Balaci. Boss-ul divizionarei B a refuzat in urma cu citeva zile oferta Brasovului, venita prin Romica Pascu ("hai sa va ajutam sa promovati si sa fuzionam"), declarind ca "nu discutam cu nimeni vinzarea locului in cazul in care vom promova in A".
Schumacher si compania ar putea ramine in "A" cu ajutorul Jiului

Gheara renunta

Intrat in direct la telefon luni seara la emisiunea Fanatik Show, Nicu Gheara a precizat ca nu-l mai intereseaza achizitionarea Stiintei. "Am vrut sa ajut Craiova, dar Staicu mi-a cerut doua milioane de dolari. Chiar asa mult valoreaza Universitatea, o echipa ajunsa in Divizia B?", a declarat acesta.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.