Mijlocasul Rapidului, Costin Lazar, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca in partida retur cu Wolfsburg jucatorii giulesteni vor lupta atat pentru numele si istoria clubului, cat si pentru tehnicianul Jose Peseiro, acesta putand sa fie demis in cazul ratarii calificarii in grupele Cupei UEFA

"Speram cu totii intr-un joc bun si o calificare. Va fi foarte greu, pentru ca noi suntem intr-o criza profunda. Nu stiu de ce nu merge echipa, poate nu ne cunoastem asa de bine intre noi. Vom juca cu sufletul pentru club, dar si pentru pastrarea in functie a lui Jose Peseiro. Nu va fi usor sa o luam iar de la capat cu un alt antrenor. Stim ca el este intr-o situatie grea acum si suntem alaturi de el", a spus Lazar.

Jucatorul a mai sustinut ca nu este complet refacut dupa accidentarea care l-a tinut departe de gazon in ultimele partide, dar va risca sa intre in teren cu orice pret: "Nu sunt complet refacut, dar daca antrenorul apeleaza la mine, voi intra in teren cu orice risc. Daca nu risc in partidele de Cupa UEFA, atunci cand sa mai risc?".

Mijlocasul rapidist Costin Lazar s-a accidentat la glezna in etapa a 7-a, in meciul de pe teren propriu cu AFC Urziceni, 1-2.
Rapid a pierdut si prima mansa din turul I al Cupei UEFA, cu VfL Wolfsburg, scor 0-1, returul urmand a se disputa joi, 2 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.