Campioana olimpica la judo, Alina Dumitru, a devenit marti cetatean de onoare al municipiului Ploiesti, intr-o festivitate care a avut loc la Catedrala Inaltarea Domnului-Eroii Revolutiei din orasul prahovean, transmite NewsIn

Sportiva romana a primit titlul de cetatean de onoare din partea primarului Ploiestiului, Andrei Volosevici.
Preotul asezamantului a marturisit ca Alina Dumitru a vizitat de mai multe ori in ultimii ani catedrala ploiesteana. La randul sau, sportiva a dezvaluit ca merge des in unele biserici si manastiri si a povestit ca s-a rugat cel mai mult pentru o medalie olimpica la Manastirea Cozia.

Tot la Ploiesti, Alina Dumitru a primit un cec in valoare de 1000 de euro din partea firmei Cardinal Motors.

O alta sportiva, gimnasta Anamaria Tamarjan, care a obtinut medalia de bronz cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing, va primi in curand titlul de cetatean de onoare al Ploiestiului. Astfel, consilierii locali au votat in unanimitate ca gimnasta sa primesca titlul de cetatean de onoare al orasului in care ea si familia sa locuiesc de mai multi ani, iar ceremonia de inmanare a distinctiei va avea loc la prima vizita a sportivei la Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.