Sub privirile a numerosi jurnalisti romani si englezi, fotbalistii lui Chelsea au inceput incalzirea la marginea terenului, dupa care au efectuat cateva exercitii de stretching. Ulterior, englezii s-au impartit in doua grupe de cate noua si au inceput un joc cu mingea, cu pase din prima, la firul ierbii. Toti fotbalistii au participat la aceste exercitii, mai putin portarii, care s-au pregatit separat, la una dintre porti.

Pe parcursul celor 15 minute in care reprezentantii presei au avut acces, tehnicianul Luis Felipe Scolari a urmarit pregatirea de la centrul terenului, in timp ce discuta cu antrenorii secunzi.
In afara stadionului din Gruia s-au strans aproape 100 de oameni dornici sa asiste la sesiunea de pregatire, insa accesul publicului a fost inchis.

Partida CFR Cluj-Chelsea, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Dupa o etapa disputata, Chelsea si CFR Cluj se afla pe primele doua locuri in grupa, cu cate trei puncte.