Portarul Stelei, Robinson Zapata, a declarat, marti, la implinirea varstei de 30 de ani, ca isi doreste mult o victorie in partida cu Fiorentina din Liga Campionilor, si este de parere ca ros-albastrii merita sa obtina un rezultat pozitiv, pentru ca echipa sa este una "muncitoare".

"Singura mea dorinta pentru azi e sa castigam meciul cu Fiorentina. Ar fi cel mai frumos cadou atat pentru mine, cat si pentru suporterii Stelei. Suntem o echipa muncitoare, care se sacrifica foarte mult si cred ca meritam o victorie azi, dar si in celelalte partide. Sper sa invingem", a declarat Robinson Zapata pentru site-ul oficial al Stelei.

Zapata a tinut sa le transmita un mesaj fanilor stelisti pe care i-a rugat sa fie alaturi de echipa: "Fanii trebuie sa creada in noi si sa ne sprijine in continuare. Avem o echipa buna si fiecare jucator va da totul pentru ca Steaua sa castige, sa fie cea mai buna din Romania sau chiar din Europa. In meciul cu Fiorentina vom da tot ce-i mai bun din noi pentru a ne impune".

Goalkeeper-ul a spus ca se simte bine la varsta de 30 de ani si este fericit ca joaca la "cea mai buna echipa din Romania", dar si pentru ca este inconjurat de oameni care tin la el. Singura nemultumire a portarului este ca nu se afla alaturi de familia sa de ziua lui, insa spune ca jucatorii de la Steaua il fac sa se simta ca acasa.

Jucatorul Stelei a mai afirmat ca la aceasta varsta s-a maturizat, iar in acest sens el a explicat: "Odata cu inaintarea in varsta inveti sa pastrezi echilibrul necesar pentru a trece peste momentele grele si inveti sa muncesti mai mult si mai bine. Pot spune ca ai si o viziune mai clara asupra meseriei si o putere mai mare de a ajuta echipa".

Columbianul din poarta Stelei s-a declarat extrem de multumit de faptul ca suporterii il considera un jucator important al echipei din Ghencea si spune ca evolutiile bune pe care le-a avut se datoreaza "colegilor, sotiei si antrenorului cu portarii, Andrei Speriatu", care l-a ajutat foarte mult.

De asemenea, portarul a mai precizat ca va munci in continuare, va incerca sa fie mai responsabil si se va sacrifica mai mult. "De cand am pus pentru prima data tricoul Stelei pe mine m-am simtit ca si sum as fi fost aici de multi ani, si sper din tot sufletul sa obtin mari performante cu aceasta echipa minunata, care merita tot binele", a precizat Zapata.

Meciul dintre Fiorentina si Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45, pe stadionul Artemio Franchi din Florenta. In prima etapa din faza grupelor, Steaua a piedut la limita partida cu Bayern Munchen, scor 0-1, in timp ce Fiorentina a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.