Sarbul Zoran Kurtes este noul tehnician al echipei masculine de handbal HCM Constanta, el urmand sa semneze un contract valabil pe 3 ani, transmite corespondentul NewsIn

Kurtes, in varsta de 43 de ani, va veni la formatia constanteana cu asistentul sau Djordze Curkovic. De asemenea, sarbul il va avea ca secund si pe Eden Hairi.

Tehnicianul a vorbit despre noua sa echipa despre care a spus ca e pe stilul sau: "Ca si la celelalte echipe la care am lucrat, la HCM se vrea performanta, ceea ce se potriveste cu stilul meu. HCM este o echipa bine organizata, cu jucatori buni. Ne batem la titlu cu Steaua si Resita si sper sa iesim invingatori. Obiectivele raman aceleasi, Cupa Romaniei, campionatul si semifinalele Cupei Cupelor".

Zoran Kurtes a mai antrenat la Pick Szeged, dar a mai fost si secund la nationala Serbiei.
HCM Constanta a ramas fara antrenor dupa ce Vasile Stanga si-a reziliat contractul cu formatia la sfarsitul lunii august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.