Formatia engleza Chelsea Londra a sosit, luni seara, la Cluj pentru meciul cu CFR, din Grupa A a Ligii Campionilor, si s-a cazat la hotelul Opera Plaza, unicul cotat la 5 stele din orasul ardelean, transmite corespondentul NewsIn

Jucatorii londonezi au sosit in jurul orei 21:00, pe Aeroportul International Cluj, cu o aeronava Blue Line, la scara careia organizatorii au intins un covor albastru cu insemnele clubului de pe Stamford Bridge. Primul jucator care a coborat din avion a fost Michael Ballack, urmat de tehnicianul Luiz Felipe Scolari.

Fotbalistii vicecampioanei Angliei au venit imbracati in treninguri si au avut parte de o securitate stricta, urcand direct in autocarul care ii astepta in fata aeroportului. Autocarul a fost escortat pana la hotel de un echipaj de politie, care i-a deschis calea, si de o duba a jandarmeriei.

Din delegatia lui Chelsea face parte si ivorianul Didier Drogba, care este suspendat pentru acest joc, dupa eliminarea din finala editiei trecute a Ligii Campionilor.

Chelsea s-a cazat la hotelul Opera Plaza, unde a inchiriat aproape tot stabilimentul, cu exceptia catorva camere deja rezervate. Fotbalistii vor avea parte de meniul comandat de bucatarul lor, iar din acesta nu va face parte niciun fel de preparate traditionale romanesti.

Partida CFR Cluj-Chelsea, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.