Actionarul majoritar de la Rapid, Fathi Taher, a declarat ca soarta tehnicianului portughez Jose Peserio depinde de deznodamantul returului cu VfL Wolfsburg, contand pentru turulul I al Cupei UEFA, relateaza NewsIn.

"Joi se va decide, o sa vedeti. Speram ca joi o sa jucam mai bine. Peseiro are un proiect, un contract care se deruleaza pe timp de un an, nu poti acum sa-i ceri sa-si dea demisia. Jucatorii se inteleg cu el, nu exista probleme in acest sens. Ceva s-a intamplat, nu stiu, probleme de organizare. Cu FC Arges echipa a jucat mult mai bine decat cu Otelul. Am avut si mult ghinion, ne-au si anulat un gol valabil", a spus Taher.

Oficialul rapidist a declarat amuzat ca situatia de la Rapid se datoreaza problemelor familiale pe care le au jucatorii giulesteni: "Ma bag cu sfaturi la echipa. Le-am spus jucatorilor sa fie mai uniti. Sunt unii care au jucat bine, altii care nu au jucat. Unii sunt obositi, altii sunt suparati, cu nevasta, cu gagica".

Taher a incheiat ironic spunand ca va prelua alt club daca Rapidul nu se va califica in grupele Cupei UEFA: "Daca nu ne calificam joi, luam alta echipa. Schimbam tot, si antrenor, si jucatori".

Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, nu s-a prezentat la conferinta de presa de la finalul partidei cu FC Arges, deoarece a fost convocat de urgenta la o sedinta de conducerea clubului pentru a da explicatii in legatura cu jocul echipei.

Imediat dupa finalul partidei, Peseiro nu s-a indreptat spre sala de conferinte, asa cum era normal, si a mers alaturi de directorul general Constantin Zotta la sala de protocol a stadionului Giulesti Valentin Stanescu acolo unde a fost chemat la sedinta de George Copos si Fathi Taher.

Rapid a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, scor 1-3 de FC Arges, in etapa a 9-a a Ligii I, si a inregistrat al patrulea meci consecutiv din campionat fara victorie. Dupa acest rezultat, Rapid a ajuns pe locul 11 in clasament, la 9 puncte de liderul Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.