Pilotul spaniol al formatiei Renault, Fernando Alonso, a castigat duminica Marele Premiu din Singapore, prima cursa desfasurata in nocturna din istoria Formulei 1, informeaza NewsIn

Alonso a fost urmat de germanul Nico Rosberg (Williams), iar britanicul Lewis Hamilton a terminat cursa pe locul 3. Pe locul 4 a sosit germanul Timo Glock (Toro Rosso), iar conationalul sau, Sebastian Vettel (Toro Rosso), s-a clasat pe 5.
Locul 6 in MP din Singapore a fost ocupat de germanul Nick Heidfeld (BMW), urmat de englezul David Coulthard (Red Bull), iar pe locul 8 s-a clasat japonezul Kazuki Nakajima (Williams).

Unul dintre principalii candidati la titlul mondial, Felipe Massa (Ferrari), a avut probleme la un pitstop cu furtunul de alimentare cu combustibil, care era conectat de monopost cand acesta a plecat inapoi in cursa. El a rulat asa paralel cu linia de start, apoi s-a oprit pentru ca mecanicii sa poata desface furtunul. Purtatorul de cuvant al echipei Ferrari a declarat ca unul dintre mecanicii loviti in timpul incidentului nu este ranit grav, dar a fost consultat de doctorii din centrul medical.

Urmatoarea cursa a sezonului va avea loc la 12 octombrie, in Japonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.