Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, ca el este responsabil pentru rezultatele slabe din ultimul timp, dar o parte din vina o poarta si arbitrii, care iau decizii gresite in partidele echipei sale, informeaza NewsIn

"Noua nu ne da nimeni o mana de ajutor. Daca analizam meciurile, se vor observa multe greseli de arbitraj in defavoarea noastra. Dar asta este o alta problema. Suntem in aceasta situatie, iar eu port toata raspunderea pentru ceea ce se intampla. Vom face tot posibilul pentru a depasi dificultatile", a declarat Mircea Lucescu.

Antrenorul lui Sahtior a comentat si zvonurile legate de o eventuala reziliere a contractului sau cu formatia din Donetk: "Nu este primul an cand unii vor sa plec de la echipa. Sunt uimit ca inainte de meciul cu Barcelona, un jurnalist din Kiev, care scrie pentru UEFA, a redactat un articol destul de rau la adresa 'minerilor'. Poate ar fi mai bine sa scrie despre Dinamo, daca tot este din Kiev. In Donetk sunt jurnalisti care stiu mai bine ce se intampla la aceasta echipa".

Tehnicianul a afirmat ca jucatorii sai sunt pregatiti pentru urmatorul meci din campionat si pentru disputa cu Barcelona, din Liga Campionilor. "Ne pregatim foarte bine pentru aceste intalniri, dar obiectivul este un rezultat bun contra gruparii spaniole. Imi doresc o victorie si in campionat, pentru ca am porni la drum cu un moral bun. Metalurg are un lot puternic, din acest motiv este liderul campionatului. Poate vor pierde puncte in viitor, pentru ca nu este usor sa rezisti presiunii primului loc. Ei merita felicitati pentru evolutia de pana acum, iar sambata va fi un derby", a explicat Lucescu.

"Noi trebuie sa ne concentram mai ales pe urmatorul meci, apoi ne putem gandi si la meciul din Liga Campionilor. Voi analiza si jocul prestat de celelalte echipe din grupa", a mai spus antrenorul lui Sahtior, care a comentat si evolutia jucatorilor brazilieni: "Ei au ritmul lor. Probabil ca asa s-au obisnuit, dar ati vazut ca multe echipe apeleaza la ei, dar exista multe cazuri in care multi nu sunt folositori. La noi nu exista probleme in privinta disciplinei jucatorilor tineri".
Sahtior Donetk este pe locul 11 in campionatul Ucrainei, dupa opt etape disputate, iar sambata va evolua pe teren propriu contra lui Metalurg Donetk, liderul clasamentului.

La 1 octombrie, Sahtior va intalni pe FC Barcelona, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa C a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.