Cinci suporteri ai gruparii CSM Ploiesti au fost retinuti, miercuri, de jandarmi si dusi la Politie dupa ce pe drumul catre Complexul Sportiv Steaua au urinat in sticle pe care le-au aruncat in trecatori, au declarat, pentru NewsIn, surse din Jandarmerie
Suporterii formatiei ploiestene se indreptau catre Complexul Sportiv Steaua pentru a asista la partida din faza a V-a a Cupei Romaniei cu Steaua II, insa pe drum au urinat in sticle, dupa care au aruncat cu acestea in trecatori.
Jandarmii au intervenit si au arestat cinci dintre fanii turbulenti, pe care i-au transportat apoi la Politie, unde au fost amendati si introdusi in baza de date cu huligani.

Echipa pregatita de Valeriu Rachita, CSM Ploiesti, s-a calificat, miercuri, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins cu 3-2, dupa prelungiri, in deplasare, pe Steaua II Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.