Fostul atacant al Ceahlaului, Florin Axinia, a fost operat miercuri cu succes de anevrism pe creier la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, transmite corespondentul NewsIn.

Axinia, in varsta de 34 de ani, s-a prezentat luni seara la Spitalul Judetean Neamt acuzand dureri puternice de cap. A doua zi, din cauza durerilor, el a fost trimis de medici sa faca o tomografie, iar imediat a fost internat de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, fiindu-i descoperit un anevrism pe creier.

Conform declaratiilor medicilor, operatia, care a durat aproximativ cinci ore, a decurs foarte bine. Fotbalistul se afla la terapie intensiva, dar isi va reveni destul de repede dupa ce va urma un tratament postoperator.

Fostii colegi ai lui Axinia de la Ceahlaul, Costel Enache, Tiberiu Serban si Marian Purica, au hotarat sa doneze sange pentru a veni in sprijinul acestuia.

Primarul municipiului Piatra Neamt si totodata conducatorul clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan, care e nasul de cununie a lui Axinia, a intervenit la randul sau la conducerea spitalului pentru ca acesta sa aiba parte de cea mai buna asistenta medicala.

Nascut pe 28 ianuarie 1974, Florin Vasile Axinia a evoluat in 315 meciuri pentru gruparea nemteana si a inscris 105 goluri, fiind unul dintre jucatorii emblematici ai acestui club. In editia de campionat 1994/1995, Axinia a ocupat locul 2 in clasamentul golgheterilor Ligii I, in urma lui Gheorghe Craioveanu, avand 23 de reusite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.