Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca Mirel Radoi este apt de joc pentru derby-ul cu CFR Cluj si va evolua pe postul de mijlocas in incheierea partidei, contra campioanei Romaniei

"Mirel Radoi va juca mijlocas la inchidere contra lui CFR Cluj. Lacatus asa mi-a spus, vrea sa-l foloseasca la mijlocul terenului, la inchidere", a spus Becali, care a precizat ca Steaua poate fi invinsa de campioana Romaniei doar printr-un joc in viteza: "De la CFR Cluj imi place Dubarbier, e cel mai periculos jucator al lor, pentru ca este un jucator cu o viteza foarte buna. Pe Steaua o poti surprinde numai cu jucatori de viteza, pentru ca este o echipa foarte puternica. Oricum, cred ca acest meci este mai important decat cel cu Fiorentina", a spus Gigi Becali pentru GSPTV.

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a accidentat la 10 septembrie in partida Insulele Feroe-Romania, din preliminariile CM 2010, iar primul diagnostic al medicilor a fost leziune musculara fibrilara si cu afectarea fasciei musculare la nivelul muschiului drept femural.

Omul de afaceri a mai declarat ca Ovidiu Petre nu va evolua contra lui CFR Cluj: "Ovidiu Petre nu e apt pentru meciul cu CFR Cluj. Cu toate acestea, avem mijlocasi multi, cum ar fi Tiago Gomes, Lovin si Mirel Radoi".

Referitor la prima pe care o va oferi jucatorilor sai in cazul in care o vor invinge pe CFR Cluj, Becali a spus: "E posibil sa le zic baietilor: 'Aveti 12.000 de euro pentru patru meciuri si 5.000 pentru aceasta partida'".

Derby-ul etapei a 9-a a Ligii I dintre CFR Cluj si Steaua se va disputa, vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Doctor Constantin Radulescu. Inaintea acestei intalniri, Steaua ocupa primul loc in clasamentul Ligii I, cu 19 puncte acumulate, in timp ce campioana CFR Cluj se afla pe pozitia a cincea, cu 14 puncte.

Finantatorul ros-albastrilor a mai afirmat ca Mirel Radoi este inima echipei din Ghencea, iar impreuna cu Dayro Moreno sunt cei mai valorosi elevi ai lui Marius Lacatus: "Daca ne calificam in primavara europeana putem sa luam foarte multi bani pe Radoi si Dayro Moreno. Parerea mea este ca Dayro Moreno este un jucator care valoreaza 20 sau 25 de milioane de euro. Nu greseste pasele, este inventiv, loveste foarte bine mingea de pe loc si are o forta extraordinara. Si Bogdan Stancu va fi un jucator care ne va ajuta. Ceea ce face pe teren ma multumeste''.

Cu toate acestea, Becali a precizat ca sunt si jucatori de care nu este multumit: "Pe Abel Moreno l-am vazut, ce sa mai zic? Nici vreo mare sclipire nu are. Sa va spun ceva: cand am negociat cu Murcia transferul lui Rada, ei vroiau sa ne dea si bani si pe Abel Moreno".

In incheiere, Becali a declarat ca nu regreta despartirea de Nicolae Dica, cedat in aceasta vara la gruparea italiana Catania: "Pe Dica l-am dat pentru 1,7 milioane de euro, in rate lunare. Va dati seama cat de rau imi pare de Dica daca l-am dat in rate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.