Jucatorii echipei Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, vor fi recompensati de conducerea clubului cu cate 15.000 de dolari in cazul in care vor castiga Cupa Turciei, informeaza site-ul galatasaray.com. Galatasaray va disputa finala acestei competitii, miercuri, pe stadionul Olimpic "Ataturk", in compania formatiei Fenerbahce. Potrivit cotidianului Hurriyet, jucatorii echipei Galatasaray i-au promis lui Hagi, dupa meciul cu Ankaragucu, scor 2-1, ca vor castiga Cupa Turciei.

La randul sau, tehnicianul roman le-a cerut jucatorilor sai sa nu se mai gandeasca, pana miercuri, la campionat si la faptul ca Galatasaray se afla in clasament la patru puncte in urma formatiei Fenerbahce. "In primul rand trebuie sa castigam Cupa", le-a spus Hagi fotbalistilor. Jurnalul Aksam noteaza ca la antrenamentul de duminica al echipei Galatasaray au fost prezenti si cei doi copii ai antrenorului roman, Kira si Ianis, care au jucat fotbal cu fiul mijlocasului Ergun Penbe si cu jucatorii Hasan Kabze si Mondragon, la finalul sedintei de pregatire.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.