Noul presedinte al clubului britanic Manchester City, Khaldoon Al Mubarak, a afirmat marti, intr-un comunicat oficial, ca noii proprietari ai clubului au realizat un plan pe urmatorii zece ani, iar antrenorul echipei va ramane Mark Hughes, informeaza corespondentul NewsIn

"Nu se va intampla nimic pripit, nu vom face lucruri nebunesti. Vom lucra alaturi de presedintele executiv Garry Cook si antrenorul Mark Hughes pentru a realiza tot ceea ce ne-am propus. Mark este cel mai bun antrenor si il sustinem. El va lua toate deciziile legate de fotbal si noi suntem aici sa invatam", a afirmat Al Mubarak.

El a afirmat ca noii proprietari sunt investitori pe termen lung si vor sa construiasca o "dinastie". "Cu sprijinul nostru vom realiza si o academie de fotbal, o sa urmeze o perioada foarte buna pentru Manchester City si pentru noi", a afirmat acesta.

"Mark este un om onest, este un lider, este tot ceea ce vrei sa fie un antrenor. Avem incredere in el. Va realiza un plan de castigare a trofeelor si vom avea rabdare. I-am promis seicului Mansour ca voi face tot posibilul pentru ca academia sa fie la cel mai inalt nivel, nu doar in Anglia, ci in Europa", a mai spus presedintele.

Preluarea definitiva a clubului de la fostul patron Thaksin Shinawatra se va definitiva in cursul zilei de marti, iar noul proprietar va fi seicul Mansour bin Zayed al Nahyan, care conduce compania Abu Dhabi United Group.

Prin sosirea omului de afaceri arab, Manchester City va deveni, potrivit presei engleze, cel mai bogat club din Premier League, iar investitiile le vor depasi pe cele ale miliardarului rus Roman Abramovici, proprietarul lui Chelsea Londra.
Manchester City a castigat de doua ori titlul de campioana a Angliei, in 1937 si 1968, iar Cupa Angliei de patru ori, de doua ori Cupa Ligii si o data Cupa Cupelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.