Fundasul Cristian Chivu si mijlocasul Olivier Dacourt se afla in fruntea unui grup de jucatori ai echipei AS Roma care nu mai doresc sa fie colegi cu atacantul Antonio Cassano, sustine saptamanalul ControCampo, citat de Calciomercato.
Sursa citata noteaza ca internationalul roman si jucatorul francez au lasat sa se inteleaga ca nu doresc sa mai lucreze cu fotbalistul italian, transmitand conducerii clubului mesajul "Ori el, ori noi". Conducatorii clubului AS Roma asteapta sa se incheie actualul sezon pentru a desemna viitorul antrenor al echipei, care va avea un cuvant important in cazul lui Cassano. Mai mult, ofertele venite pentru atacantul italian nu se ridica la nivelul dorintelor romanilor.

VREA SA PLECE

Antonio Cassano este una din "tintele" declarate ale liderului din Serie A, Juventus Torino, in campania de transferuri din vara. Despre capriciosul international italian s-a mai spus ca este dorit si de Real Madrid si el insusi a lasat sa se inteleaga ca ar fi tentat sa paraseasca echipa romana. Luarea de pozitie a lui Cristi Chivu poate fi speculata, fara indoiala, si ca o dorinta a romanului de a continua sa joace la AS Roma si in sezonul viitor, in ciuda zvonurilor privind o eventuala plecare a sa in vara. De serviciile romanului sunt interesate Internazionale Milano, Juventus Torino, AC Milan, Real Madrid si Bayern München.