"Eu nu am fost prezent la semnarea acestei paci, pentru ca eram plecat in strainatate. Sper sa tina cat mai mult, dar totul depinde de cei de la LPF. Nu ma intereseaza ca FRF si LPF s-au impacat, eu tot il dau in judecata pe Dragomir. Nu are legatura una cu alta. Nu pot sa il iert, a facut niste declaratii prin care a atentat la intimitatea mea si trebuie sa raspunda pentru ele", a spus Prunea, care a adaugat ca nu exista nicio cale de impacare intre el si presedintele LPF.

Prunea a anuntat ca il va da in judecata pe Dragomir, dupa ce acesta l-a acuzat ca a adus prostituate pentru oficialii din FRF, numindu-l "pestele Federatiei".

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a spus, pentru NewsIn, ca nici el nu s-a impacat cu presedintele LPF. De cealalta parte, Dumitru Dragomir a declarat ca impacarea cu conducatorii Federatiei Romane de Fotbal s-a realizat foarte usor, ambele parti regretand atacurile din ultima perioada.

Conducerile executive si administrative ale FRF si LPF au informat, luni, pe site-ul Federatiei, ca au luat decizia de a pune punct oricaror declaratii reciproc jignitoare, calomnioase sau acuzatoare. Comunicatul a fost semnat de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de cel al LPF, Dumitru Dragomir.