Duminica seara, Claudiu Dragan impreuna cu sotia s-au prezentat la Sectia 1 Politie Craiova, nevasta fotbalistului sustinand ca a fost violata de Raul Papa, cumnatul dinamovistului Claudiu Niculescu

In cursul serii de duminica, sotii Dragan s-au prezentat la Politie, unde au vrut sa reclame un viol. Victima ar fi fost chiar Helga Dragan, aceasta sustinand initial ca autorul respectivei fapte ar fi fost cumnatul dinamovistului Claudiu Niculescu.

RAZGANDIRE

Reclamanta a dat inapoi insa putin mai tarziu, declarand ca doar ar fi fost amenintata cu violul de Raul Papa, fratele Lidiei Niculescu. De fapt, se pare ca sotii Dragan au si depus o plangere in prima faza, dar au decis sa o retraga in urma unei discutii pe care au purtat-o intre patru ochi. Surse din cadrul Politiei au afirmat ca cei doi s-ar fi aflat intr-o evidenta stare de euforie bahica. Pana la urma, Helga Dragan a semnat doar o declaratie prin care a spus ca nu are nici o pretentie de la cumnatul atacantului din Stefan cel Mare.

ZVON

Conform unor zvonuri care circula prin oras, la baza acestei telenovele ar fi stat o datorie de 1.000 de euro pe care sotii Dragan o au fata de presupusul autor al violului, care a rezultat din vanzarea unei masini. Conform acestei variante, sotii Dragan nu mai recunosc datoria, in vreme ce cumnatul dinamovistului insista sa fie despagubit. Cum familia Dragan nu vrea sa auda de diferenta de bani, Papa ar fi recurs la amenintari, mai ales ca are destule cunostinte in "lumea buna" a Craiovei.

IUBIRE?

O alta varianta ar fi ca Helga Dragan ar avea de mai mult timp o relatie extraconjugala cu cumnatul lui Claudiu Niculescu. Cum avansurile sotiei lui Claudiu Dragan s-ar fi intetit in ultima vreme, Raul Papa ar fi amenintat-o pe nevasta fotbalistului cu deconspirarea intregii povesti sotului "incornorat", moment in care consoarta jucatorului a decis sa se razbune, mergand la Politie. Aici, toata tevatura a luat sfarsit la interventia lui Eugen Neagoe, care i-a sfatuit pe oamenii legii sa nu le acorde importanta celor doi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.