CFR Cluj si Steaua s-au distrat cu Farul (3-0), respectiv cu Gaz Metan (4-0), inaintea marelui derby in care se vor infrunta, ce va avea loc vineri, 26 septembrie

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Maurizio Trombeta, a spus la finalul meciului cu Farul ca are nevoie de doar cinci zile pentru a pregati disputa cu Steaua. "Sunt fericit pentru ca baietii au demonstrat ca pot sa aiba incredere in ei. E o victorie importanta pentru moralul echipei, pentru ca ne asteapta meciuri grele. Mai avem cinci zile care sunt suficiente pentru meciul cu Steaua. Pe mine ma intereseaza sa rezolv problemele cu Cadu si Peralta, sper sa nu fie nimic grav la Cadu. Peralta a facut contractura musculara", a spus Trombeta.

Steaua, antrenament reusit

Marius Lacatus era destul de multumit de jocul echipei sale: "Este o victorie meritata. Sigur, putea fi obtinuta la un scor mult mai mare. Nu e normal ca jucatorii mei sa aleaga solutii in atac in functie de scorul de pe tabela. Astazi i-am lasat sa se refaca pe Toja si Arthuro, in alte meciuri o sa vina randul altora sa se odihneasca".

La acest meci, Steaua a putut conta din nou pe Nicolita si Golanski, accidentati mai multa vreme. Banel Nicolita a jucat din nou dupa accidentarea la glezna suferita la 5 septembrie, inaintea meciului Romania-Lituania, din preliminariile CM 2010, iar Pawel Golanski a revenit pe gazon, dupa o accidentare la genunchi din cauza careia nu a mai jucat din 20 august. Pe lista de asteptare se mai afla Radoi, Emeghara si Plesan, nerefacuti complet si inca in recuperare. Dintre ei, doar primul are ceva sanse sa joace in derby-ul cu CFR. "Mirel se afla sub supravegherea atenta a staff-ului medical si face antrenamente separate. In doua-trei zile vom sti daca este apt de joc pentru meciul cu CFR Cluj. Daca vor exista riscuri, nu va intra pe teren", a explicat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.