Suporterii romani s-au dat din nou in spectacol in Europa. Suparati ca echipa lor a pierdut jocul din cupa UEFA, impotriva olandezilor de la Nijmegen, dinamovistii s-au luat la bataie cu fanii olandezi. Mai mult, ar fi folosit si droguri, conform declaratiilor unor reprezentanti ai Jandarmeriei Romane.

Suporterii dinamovisti i-au speriat pe olandezi inca de la sosirea in oras. Fortele de ordine au fost in alerta maxima, iar pana la startul partidei dintre Nijmegen si Dinamo n-a fost niciun incident.

In timpul meciului insa lucrurile s-au schimbat. Cei 400 de suporteri ai cainilor veniti din Romania si-au pierdut cumpatul, iar cu 4 minute inainte de final, au aruncat cu o torta in teren spre portarul gazdelor.

Mai apoi alte trei torte au fost indreptate catre fanii olandezi, moment in care acestia si-au pierdut cumpatul si au inceput sa-i ameninte pe romani.

Au zburat scaune in teren, s-au impartit pumni seriosi, fara ca fortele de ordine sa intervina. Cei de la UEFA au notat totul, iar Dinamo tremura: ar putea pierde meciul cu 3-0, la masa verde, si, mai mult, ar putea fi exclusi din Europa pentru doi ani.


REALITATEA.NET - Din cauza incidentelor provocate de fani in Olanda, Dinamo risca sa fie exclusa de UEFA din cupele europene


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.