Presa germana a remarcat, joi seara, evolutia portarului Rapidului, Urko Pardo, pe care il considera principalul artizan al limitarii proportiilor scorului de la partida cu Wolfsburg, castigata de formatia germana doar cu 1-0, dintr-un penalty acordat usor de arbitru si fructificat in minutul 45, anunta NewsIn
"Wolfsburg a obtinut in fata Rapidului un rezultat bun, daca nu periculos. Doar Grafite a fost superior portarului Urko Pardo, din penalty, in rest acesta fiind pur si si simplu de netrecut. Rapid a avut prima sansa serioasa de gol abia in minutul 72, dar apoi, pe final, s-a multumit cu scorul de pe tabela", scrie Kicker, care considera ca acordarea loviturii de pedeapsa din care s-a inscris primul gol a fost o "decizie controversata".

Echipa pregatita de Jose Peseiro, Rapid Bucuresti, a pierdut, joi, meciul cu VfL Wolfsburg, scor 0-1, in deplasare, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Partida retur se va disputa la 2 octombrie, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.