Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astazi pentru NewsIn ca Steaua a pierdut meciul contra lui Bayern Munchen deoarece a avut in fata un adversar superior din punct de vedere tehnic, impotriva caruia a evoluat cu teama

"Bayern este o echipa mare, puternica si superioara Stelei. Nemtii au jucat sa ne curete, nu-i adevarat ca au jucat cu frana de mana trasa, dar nu au putut sa ne faca mai mult. Steaua a jucat cu frica, mai ales in primele 20 de minute", a spus Dumitru Dragomir, care a opinat ca "Bogdan Stancu trebuia introdus mai devreme, deoarece s-ar fi descurcat mai bine".

Presedintele LPF a apreciat ca rezultatul Stelei poate fi pus si pe seama nesansei: "Arbitrul ne-a anulat un gol, am avut si acele doua suturi in bara. Asa, ca o comparatie, Steaua a jucat bine o repriza cu nemtii, iar CFR Cluj a jucat bine o repriza jumatate cu AS Roma".

Steaua a pierdut miercuri primul meci din editia 2008/2009 a Ligii Campionilor in fata lui Bayern Munchen, scor 0-1, la capatul unui joc in care ros-albastrii au lovit de doua ori bara portii adverse. In minutul 76, Steaua a reusit sa marcheze prin Bogdan Stancu, dar golul a fost anulat pe motiv de fault la portar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.