"Suntem bine pregatiti, ne asteapta o echipa bine organizata, ofensiva, care a pierdut doar cu turcii (Fenerbahce, in preliminariile Ligii Campionilor n. r). Va fi foarte greu. Jucam acasa si ne dorim sa castigam cu orice pret. Sunt doua jocuri, iar calificarea se hotaraste dupa meciul retur, nu aici la Timisoara. Noi vom juca ofensiv. Ei ataca cu sase oameni, deci sunt cu adevarat ofensivi si au si o aparare activa", a spus Uhrin.

Antrenorul a mentionat ca in meciurile din cupele europene Timisoara a primit doar un singur gol acasa si asteapta de la jucatori determinare maxima in acest meci: "Daca joaca 100%, sunt increzator ca vom castiga. Punctul lor slab ar putea fi faptul ca in campionatul intern au meciuri mai slabe decat in Romania". Tehnicianul a marturisit ca i-a studiat pe sarbi intr-un singur meci, cel cu OFK, insa i-a fost de ajuns sa se convinga de valoarea acestora si i-a evidentiat pe Tosici si Da Silva.

Uhrin a mai spus ca jucatorii sai sunt afectati in urma scandalului legat de depunctare, dar a facut tot posibilul sa le ridice moralul. "Vreau sa mergem mai departe. Se poate castiga impotriva oricui. Vreau sa ne calificam si sa aducem si alte nume mari la Timisoara. Avem forta si viteza, iar jucatorii mei vor arata acest lucru", a incheiat antrenorul.

Fost jucator in campionatul Serbiei, Sreten Sretenovici, a declarat: "Ne dorim ca sirul de rezultate bune sa fie continuat maine. Intalnim cea mai buna echipa din Serbia, va fi un spectacol pe care speram sa-l dirijam noi. Nu tin nici cu Partizan, si nici cu Steaua Rosie, ci cu Rad Belgrad, echipa unde am jucat. Fata de acum doi ani si jumatate, cand am jucat eu cu ei, acum sunt o echipa complet noua si sunt mai puternici. Avem 50% sanse de calificare. Ideal ar fi o victorie acasa fara gol primit. Cei 1.500 de suporteri vor face atmosfera, dar nu stiu daca ii vor ajuta pe ai lor mai mult decat suporterii nostri pe noi".

Meciul FC Timisoara - Partizan Belgrad, din turul I al Cupei UEFA, se va desfasura joi, de la ora 20:45, pe stadionul Dan Paltinisanu.