Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, inaintea plecarii spre Nijmegen, ca echipa sa trebuie sa se organizeze foarte bine tactic si sa incerce sa obtina un rezultat care sa-i asigure inca din tur calificarea in faza grupelor Cupei UEFA.

"Avem un meci greu cu NEC Nijmegen, este o echipa foarte bine organizata, tehnica, paseaza foarte bine. Noi suntem seriosi, trebuie sa fim inteligenti si sa incercam sa obtinem calificarea inca de acolo", a spus Mircea Rednic, citat de NewsIn.

Delegatia dinamovista a sosit la Aeroportul International Henri Coanda cu autocarul echipei CS Otopeni, din cauza unor probleme avute de soferul care se ocupa de deplasarea echipei. Partida NEC Nijmegen-Dinamo conteaza pentru prima mansa a turului I al Cupei UEFA, si se va disputa joi, de la ora 20:45.

Altfel, tehnicianul alb-rosilor s-a referit si la victoria campioanei Romaniei, CFR Cluj, care a invins pe AS Roma, scor 2-1, in Grupa A a Ligii Campionilor: "Este o saptamana foarte importanta pentru toate echipele angrenate in cupele europene. Am inceput bine, CFR Cluj a obtinut o victorie categorica, meritata. Sper ca si celelalte echipe sa o tina la fel. Cei de la CFR Cluj le-au dat o lectie de fotbal italienilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.