Capitanul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, a declarat, marti, ca portarul Bornescu nu este singurul vinovat de infrangerea din fata formatiei FC Timisoara, scor 1-3, din etapa a 7-a a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn

"Nu este Bornescu unicul vinovat. Toti suntem! Nu ai voie sa primesti trei goluri in sapte minute. Fotbalul este un sport de echipa, iar cand pierzi nu poti sa acuzi doar un jucator, ci pe toti. Este greu de spus ce s-a intamplat. Cred ca la 1-0 ne-a lipsit concentrarea. A cazut si golul acela stupid de 1-1, apoi ne-am napustit peste ei. Oricum, cred ca acel prim gol luat aiurea a fost intors jocul. Am pierdut pe greselile noastre personale, asa cum s-a intamplat si la Dinamo. Noi, jucatorii, trebuie sa scoatem echipa la lumina, nu antrenorul, patronul sau altcineva", a spus Stoica.

Capitanul oltenilor mai spune ca echipa trebuie sa obtina un rezultat bun etapa viitoare cu Unirea Urziceni: "Trebuie sa uitam repede acest esec. Sa nu ne mai gandim la meciul acesta, ci la cel care urmeaza. Vom juca la Urziceni cu o echipa foarte foarte buna, dar nu de neinvins. O fi Unirea tare, e lider, dar cred ca putem veni cu un rezultat bun. Oricum, la Urziceni nu ne gandim decat la un rezultat pozitiv. Nu avem alta solutie, cred ca este un meci esential pentru parcursul echipei in acest campionat".

Mijlocasul mai adauga ca in jocul Universitatii se observa lipsa lui Julius Wobay: "Cred ca ne lipseste Wobay. Este un jucator determinant in ofensiva. Sigur ca lipseste foarte mult echipei. Cand a jucat, mereu a tras dupa el cate doi oameni. Mitchell s-a vazut cat conteaza, a lipsit si el".

Dorel Stoica i-a luat apararea patronului Adrian Mititelu in conflictul avut de acesta cu fanii craioveni: "Nu este bine ce se intampla intre club si suporteri. Noi avem nevoie de fani, dar nu sa injure patronul. Le multumesc pe aceasta cale, in numele echipei, suporterilor pentru modul cum ne-au incurajat la acest meci, cu Otelul, dar nu sunt de acord sa-l injure pe patron. Adrian Mititelu a facut multe pentru echipa asta. Apoi nu cred ca este el vinovat ca fanii au ramas pe dinafara la partida cu Dinamo. Au fost interese acolo, mai ales ca s-a intamplat pentru prima data. Oricum, singura cale de impacare este prin rezultatele noastre".

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu in fata formatiei FC Timisoara, scor 1-3, in etapa a 7-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.