"Anton Dobos se simte din ce in ce mai bine. Din punctul nostru de vedere se afla in afara oricarui pericol. Sprijinit de altcineva a inceput sa si mearga, sa manance, dar si sa vorbeasca cat de cat fluent", a spus Stefan Florian.

Acesta a precizat ca Dobos va ramane deocamdata internat, iar apoi medicii si familia vor stabili daca pacientul va merge la o clinica de recuperare in tara sau strainatate. "Va urma o lunga perioada de recuperare. Nu sunt sigur daca va ramane cu sechele, dar e imbucurator faptul ca acum doua saptamani era la portile Raiului, iar in acest moment starea lui de sanatate este una foarte buna", a mai spus Florian.

Fost component al echipei nationalei a Romaniei, Anton Dobos a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in dimineata zilei de 31 august, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta a ajuns la camera de garda a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, in jurul orei 03:45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta, intrand in coma, si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat pentru a i se extirpa un hematom cerebral.