Evolutia starii de sanatate a lui Anton Dobos este favorabila, iar in momentul de fata fostul international se afla in afara oricarui pericol, a declarat marti, pentru NewsIn, seful clinicii de neurochirurgie de la Spitalul Judetean din Cluj, Stefan Florian

"Anton Dobos se simte din ce in ce mai bine. Din punctul nostru de vedere se afla in afara oricarui pericol. Sprijinit de altcineva a inceput sa si mearga, sa manance, dar si sa vorbeasca cat de cat fluent", a spus Stefan Florian.

Acesta a precizat ca Dobos va ramane deocamdata internat, iar apoi medicii si familia vor stabili daca pacientul va merge la o clinica de recuperare in tara sau strainatate. "Va urma o lunga perioada de recuperare. Nu sunt sigur daca va ramane cu sechele, dar e imbucurator faptul ca acum doua saptamani era la portile Raiului, iar in acest moment starea lui de sanatate este una foarte buna", a mai spus Florian.

Fost component al echipei nationalei a Romaniei, Anton Dobos a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in dimineata zilei de 31 august, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta a ajuns la camera de garda a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, in jurul orei 03:45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta, intrand in coma, si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat pentru a i se extirpa un hematom cerebral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.