Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat astazi ca a sosit momentul ca echipa sa sa depaseasca faza grupelor Ligii Campionilor si considera ca daca elevii sai vor evolua la fel de bine ca in meciul cu Galatasaray, au sanse sa obtina un rezultat bun in jocul cu Bayern Munchen, relateaza NewsIn

"Imi doresc ca jucatorii cu experienta, care au mai evoluat la acest nivel, sa o faca la fel ca si pana acum, iar cei care vor juca pentru prima oara in aceasta competitie sa demonstreze ca au valoare si ca merita sa fie la Steaua. Sunt sigur ca daca efortul si daruirea in teren vor fi ca la meciul cu Galatasaray, putem sa speram intr-un rezultat bun la meciul cu Bayern. Trebuie sa credem in sansa noastra si poate ca a venit momentul sa ne calificam din aceasta grupa", a spus Lacatus.

In ceea ce priveste declaratiile atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, care a spus ca Steaua va termina pe locul 4 in grupa, Lacatus a spus: "Il respectam pe Mutu, e parerea lui, dar sa vedem daca lucrurile vor sta asa cum a spus el. Vom vedea la final care va fi clasamentul din aceasta grupa". Lacatus considera debutul Stelei pe teren propriu in aceasta editie a Ligii Campionilor ar putea constitui un avantaj: "Poate ca e un avantaj ca debutam pe teren propriu, e bine ca venim dupa niste rezultate bune. Cu o prestatie buna si cu suporterii alaturi de noi, faptul ca jucam pe teren propriu poate fi un avantaj".

Tehnicianul s-a referit si la adversarul de miercuri seara: "Cred ca Bayern Munchen imbina stilul german cu stilul sud-american. Au jucatori care stiu sa joace fotbal cand au mingea la picior, care sunt periculosi cand sunt cu fata la poarta adversa. Au si fotbalisti cu gabarit, de forta, care pot face diferenta. Cu siguranta nu va fi usor, dar si Bayern are slabiciunile sale. Steaua nu se teme de nimic, nu avem de ce sa ne temem. Respectam clubul Bayern Munchen, pe jucatorii acestei echipe, dar nu ne este frica".

Steaua va debuta in Grupa F a Ligii Campionilor, miercuri, pe teren propriu, impotriva vicecampioanei Germaniei, Bayern Munchen, intr-un meci care va incepe de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.