Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, luni, ca echipa sa poate obtine un rezultat bun in meciul de debut in Liga Campionilor, impotriva lui AS Roma, dar considera ca orice alt rezultat in afara victoriei vicecampioanei Italiei ar reprezenta o mare supriza, anunta NewsIn

"Emotiile sunt mai mari pentru presedinte, decat pentru baieti. Va fi un meci important pentru noi, primul dintr-o campanie dorita foarte mult. Roma e o echipa cu nume, dar asta nu inseamna ca noi suntem victime sigure. Ne vom apara sansa, si cu putin noroc putem obtine un rezultat bun. Ar fi o foarte mare surpriza sa obtinem si un punct, dar sa castigam?", a spus Muresan la GSPTV.

Oficialul gruparii ardelene a mentionat ca antrenorul Maurizio Trombetta va efectua cateva schimbari fata de ultimul joc disputat in Liga I, cel cu Gloria Bistrita: "Maurizio a pregatit foarte bine tactic partida, probabil vor fi si unele schimbari fata de ultimul meci, cel cu Bistrita. Jucatorii care vor intra vor da totul pe teren. Dintre baieti, Peralta e singurul care a mai jucat pe Olimpico, dar toti jucatorii sunt concentrati si motivati. Atmosfera din lot e buna si putem face un rezultat surpriza. Sper sa nu pierdem".

CFR Cluj va debuta in Liga Campionilor, marti, de la ora 21:45, impotriva vicecampioanei Italiei, AS Roma, intr-un meci care va avea loc pe Stadio Olimpico.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.