Selectionerul echipei nationale a Croatiei, Slaven Bilic, a declarat intr-un interviu pentru Sportske Novosti, ca va renunta la functia de selectioner al reprezentativei dupa ce ii expira contractul, la finele CM din 2010, informeaza Sky Sports, potrivit NewsIn.

Prima reprezentativa a Croatiei a pierdut cu 1-4 partida cu Anglia, din preliminariile Campionatului Mondial, iar antrenorul a afirmat ca peste doi ani vrea sa antreneze o echipa de club, iar de curand a refuzat postul de antrenor la West Ham, care a fost preluat de Gianfranco Zola.

"Un singur lucru este cert, dupa 2010 nu voi mai fi antrenorul Croatiei. De atunci voi lua in calcul ofertele din partea cluburilor. Este adevarat ca am avut oferte din partea unor mari cluburi europene, una a fost din partea lui HSV Hamburg. A mai fost si cazul lui Manchester City, dupa ce Eriksson a plecat, apoi toata lumea stie de West Ham", a declarat Bilic.

Tehnicianul a precizat ca nu regreta ca a ramas in functia de selectioner al echipei nationale, dar ca poate renunta mai devreme la post in cazul in care suporterii nu au incredere in capacitatile lui de a conduce echipa.

"Despre meciul cu Anglia, pot sa spun ca nu m-a exasperat infrangerea, care este o parte din sport, dar mai mult faptul ca in ultima parte a meciului am jucat ca si cum eram cu patru oameni mai putin pe teren. Le-am spus jucatorilor ca putem sa fim invinsi, dar jocul nostru nu trebuia sa fie asa", a afirmat Slaven Bilic.
Croatia si Anglia se afla in Grupa 6 in preliminariile pentru CM 2010, alaturi de Andorra, Belarus, Kazahstan si Ucraina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.