Actionarul Rapidului, George Copos, a declarat, duminica, agentiei NewsIn, ca giulestenii trebuie sa castige cel putin 25 din cele 27 de meciuri pe care le mai are de disputat pana la finalul sezonului, pentru a cuceri titlul de campioana

"Daca vrem sa castigam campionatul, nu trebuie sa mai pierdem niciun meci pana la final. Nu ne mai permitem sa facem decat un egal sau doua. In rest, trebuie sa castigam pe linie. Nu ma simt deloc bine cand ma gandesc ca am investit foarte mult in aceasta vara in transferuri, iar acum suntem pe locul 5, in spatele Stelei si al lui Dinamo", a spus Copos, care a precizat ca nu a fost prezent la meciul cu AFC Urziceni deoarece a participat la o regata.

Rapid a pierdut, sambata, cel de-al doilea joc consecutiv din acest sezon, scor 1-2, pe teren propriu, cu AFC Urziceni. Dupa 7 etape disputate, Rapid se afla pe locul 5, cu 12 puncte.

Actionarul giulestenilor a mentionat ca postul lui Jose Peseiro nu este in pericol, chiar daca giulestenii au pierdut 9 puncte in primele 7 runde ale sezonului. "Nu e in regula ca din primele 7 meciuri, am pierdut 3. Nicidecum nu trebuie ca Peseiro sa isi simta amenintat postul, el are tot sprijinul nostru, dar trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru jucatorii adusi la cererea lui. Asa se intampla peste tot", a spus Copos.
Intrebat ce sanse are Rapid sa se califice in grupele Cupei UEFA, in dauna lui VfL Wolfsburg, Copos a replicat: "Aceasta intrebare trebuie sa o adresati staffului tehnic. Responsabilitatea e a lor".

Copos a evitat sa spuna daca Fathi Taher i-a achitat pachetul majoritar de actiuni: "Nu stiu nimic de o eventuala retragere a domnului Taher. Nu am mai vorbit cu el de 10 zile. Stiu doar ca e un om care are un potential financiar mai mare decat mine si sunt convins ca Rapidul va avea performante mai mari cu el decat a avut cu mine. Atunci cand e vorba de o echipa de suflet, nu poti sa pui un termen limita pana la care sa se faca plata. El si-a asumat aceasta imensa responsabilitate de a investi la Rapid".

Fathi Taher a achizitionat, in luna martie, 80% din actiunile clubului Rapid de la George Copos. In contractul dintre cele doua parti s-a stipulat ca plata se va face esalonat, ultima transa urmand sa fie virata in luna septembrie, dupa cum a declarat omul de afaceri iordanian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.