Administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminica, agentiei NewsIn, ca s-a impacat cu managerul general al AFC Urziceni, Mihai Stoica, dupa ce la finalul jocului de sambata au fost la un pas sa se ia la bataie

"Am fost si eu nervos la finalul jocului din cauza rezultatului. Mi s-a parut deplasat gestul lui de a-i provoca pe suporterii nostri. Ne-am intalnit la finalul jocului, ne-am dat mana si ne-am impacat. Nu a fost niciun conflict. De altfel, nici nu am contestat victoria Urziceniului, doar ca Mihai Stoica se bucura ostentativ pe gazon. Asta i-am si zis, sa nu se mai bucure pe teren, nimic mai mult. Asta a fost tot", a spus Manea.
Mihai Stoica si Nicolae Manea au avut un conflict la finalul jocului Rapid-Unirea Urziceni, scor 1-2, oficialul rapidist busculandu-l pe fostul stelist. Cei doi au fost despartiti cu greu de jucatorii ialomiteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.