Tehnicianul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a declarat, duminica, la finalul meciului cu Otelul Galati, scor 2-1, ca elevii ar fi trebuit sa se impuna mai clar, dar au ratat cu nonsalanta foarte multe ocazii de a se detasa pe tabela de marcaj, transmite corespondentul NewsIn

"Sunt nervos si suparat. Chiar mi-am certat jucatorii dupa meci, pentru ca trebuia sa avem 5-6 la 0, iar ei si-au batut joc de ocazii. Am avut jocul in mana si am tremurat pe final. La 1-0, ba am tras in genunchiul portarului, ba in piept, ba am facut un dribling in plus. Am avut atacuri in superioritate numerica, dar si-au batut joc. Din pacate nu am mai avut aplombul din partida de la Cluj si se pare ca aceasta pauza competitionala nu ne-a priit tocmai bine", a spus Popa.

Antrenorul a afirmat ca echipa sa ar fi trebuit sa mai primeasca o lovitura de pedeapsa: "Importante sunt cele trei puncte, chiar daca au fost obtinute pe fondul unui joc mai slab. Aceasta victorie ne va ajuta sa ne revenim. Din ce am vazut eu din teren, a fost penalty, dar cred ca am mai avut inca unul in prima repriza. Balba dedica golul celor doua milioane de elevi care incep maine scoala".

Desi a pierdut partida, tehnicianul Otelului, Petre Grigoras, si-a felicitat jucatorii pentru efortul depus: "Sunt foarte suparat de rezultat. Mi-am felicitat jucatorii dupa meci pentru atitudinea de care au dat dovada. Pacat ca a venit acel minut fatidic, 44, cand un anume cavaler al fluierului a vazut penalty la un fault comis cu un metru in afara carelui. Am intrat cu 0-1 la pauza si ne-a fost foarte greu sa revenim. Le-am spus baietilor la pauza ca nu ma intereseaza daca pierd la limita sau cu 5-0. Ii felicit pentru devotament. Daca as fi acum patron de club, le-as da o prima dupa aceasta infrangere, pentru moral".

"La faza penalty-ului, ori stai rau cu vederea, ori esti rau intentionat si consider ca vina apartine ambilor arbitri. Se intamplau chestii din astea pe vremea cand jucam eu fotbal, atunci cand te faultau la mijlocul terenului si daca ajungeai sa cazi cu mana in careu, se dicta penalty", a mai spus Grigoras.

Directorul general al galatenilor, Marius Stan, a atacat si el arbitrajul lui Augustus Constantin: "Din pacate, nu a castigat echipa care a jucat fotbal. E al doilea meci consecutiv in care 'beneficiem' de o eroare grava de arbitraj. Asa s-a intamplat si laVaslui, asa s-a intamplat si azi. Vreau sa cred ca aceste greseli sunt intamplatoare, dar pentru ca ele sa dispara, ar trebui sa se schimbe ceva".

Politehnica Iasi a invins, duminica, pe Otelul Galati, scor 2-1, intr-o partida contand pentru etapa a 7-a a Ligii I, si astfel elevii lui Ionut Popa au reusit prima victorie din acest sezon al Ligii I. Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty contestat de galateni, acestia sustinand ca faultul lui Nogo s-a petrecut in afara careului. Arbitrul partidei a fost Augustus Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.