Capitanul Stelei, Mirel Radoi, va fi indisponibil pentru meciul cu Bayern Munchen din prima etapa a Ligii Campionilor, ca urmare a loviturii suferite in partida cu Insulele Feroe, in urma careia a fost diagnosticat prezumtiv cu leziune fibrilara la coapsa piciorului drept, relateaza NewsIn

Radoi a efectuat, vineri, la Spitalul Militar Central, o prima investigatie medicala, in urma careia s-a pus un diagnostic prezumtiv, care a relevat o leziune musculara fibrilara cu afectarea fasciei musculare la nivelul muschiului drept femural.

Dupa finalizarea investigatiilor, se va stabili perioada de convalescenta a jucatorului, precum si momentul revenirii acestuia pe teren.

Steaua va intalni pe teren propriu formatia Bayern Munchen, miercuri, de la ora 21:45, in cadrul primului meci pe care gruparea din Ghencea il va sutine in Grupa F a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.