In urma declaratiilor lui Ionut Lupescu, Presedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat pentru NewsIn ca daca se dovedeste ca a jucat barbut in avionul echipei nationale, este dispus sa iasa din fotbal, dar daca Ionut Lupescu a mintit in aceasta privinta, atunci ar trebui sa renunte la activitatea din cadrul FRF.

"O singura obiectie am de facut in legatura cu conferinta de presa de la FRF. Zborul de intoarcere din America a durat 27 de ore. Toata lumea se ocupa cu tot felul de jocuri in avion. Eu am ales sa joc table, dar niciodata pe bani. Daca eu am jucat barbut, plec din fotbal, dar daca Lupescu minte, atunci trebuie sa iasa el din fotbal, iar Mircea Sandu sa raspunda pentru ce a facut Lupescu. Martor a fost chiar Mircea Sandu si sunt foarte suparat pe el ca nu a intervenit azi in conferinta. Au crezut ei ca ma pot face, dar o sa vada ei. O sa le demontez tot cu probe, fiecare cuvant. Nu am jucat barbut in viata mea".

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat astazi ca Dumitru Dragomir nu mai are ce cauta in preajma echipei nationale, dupa ce a jucat jocuri de noroc pe bani in avionul echipei nationale si a avut initiativa sa fie aduse femei in cantonamentul tricolorilor din Israel, relateaza NewsIn. Acuzatiile oficialului FRF vin dupa ce Dragomir l-a acuzat pe Florin Prunea ca ar fi adus femei la mai multe meciuri ale echipei nationale.

"Au aparut anumite mizerii, minciuni pe care le-a spus Dumitru Dragomir, iar aceste lucruri demonstreaza lipsa de luciditate si disperarea pe care o are. Eu am avut o discutie cu presedintele FRF chiar acum un an si i-am spus ca acest personaj nu mai are ce cauta in peajma echipei nationale. In turneul pe care l-a sustinut echipa nationala in America, acum vreo doi ani, ne intorceam de la Chicago, iar in avion Dragomir a scos tablele si a inceput sa joace table si barbut, pe bani, cu oameni care nu aveau legatura cu staff-ul echipei nationale. Dupa aceea, am primit plangeri de la compania de zbor ca Dragomir a facut galagie, tipa pe acolo si lumea nu se putea odihni", a declarat Ionut Lupescu.

Directorul general al FRF a tinut apoi sa lamureasca si acuzele presedintelui LPF, conform carora Florin Prunea ar fi dus femei in cantonamentul echipei nationale a Romaniei la mai multe meciuri: "A vorbit despre faptul ca noi (n.r. se refera la el si Florin Prunea) am fi pestii FRF si am fi adus femei in cantonamentul nationalei la meciurile cu Bulgaria, Olanda, Israel sau Belarus. Pai, el a zis de femei si la Campionatul European. Atunci, dupa meciuri, Piti le dadea voie sotiilor, prietenelor sau mamelor jucatorilor sa se duca doua ore la jucatori. Inseamna ca astea sunt curvele de care vorbeste el. In Israel nici nu mai zic, pentru ca daca a vorbit cineva despre femei, acesta a fost chiar Dumitru Dragomir".

Lupescu a mai spus, ironic, ca daca bautura, femeile, pokerul si jocurile de noroc ar fi succesul calificarii echipei nationale la turneele finale, atunci oficialii FRF ar trebui sa faca aceste activitati mult mai des, pentru succesul tricolorilor.

Si presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a aratat deranjat de afirmatiile lui Dumitru Dragomir, pe care l-a rugat sa fie mai ponderat in declaratiile pe care le face la adresa sa. „Vreau sa ii atrag atentia lui Mitica Dragomir ca sunt lezat de interventiile pe care el le are si care contin numele meu. In primul rand el a zis o chestie care imi da fiori, sa ii trimit eu o scrisoare lui Blatter si sa rezolv cazul cu Timisoara. Ori lucrul acesta nu este posibil, pentru ca Blatter mi-ar da cu tifla imediat ce m-as duce cu o astfel de solicitare la el. El sau Mircea Sandu sau Platini nu au niciun fel de putere la comisiile jurisdictionale".

Presedintele FRF a vorbit si despre acuzatiile referitoare la faptul ca in cantonamentul nationalei ar fi fost aduse prostituate si a precizat ca nu stie cum poate vorbi Dumitru Dragomir despre aceste lucruri cand el nici macar nu a fost prezent la toate partidele. " Dupa meciul de la Constanta eu am fost la un restaurant cu inca vreo 14 persoane si nu am jucat niciun joc, ca a zis el ca noi jucam rummy. Cum poate el sa spuna ca a adus Prunea femei la mine in camera, cand el nici macar nu era acolo. E pacat sa stricam o astfel de relatie, eu il respect pentru activitatea de la Liga, dar nu vreau sa mai continuam aceste atacuri".

Sandu a mai precizat ca Dumitru Dragomir nu a lansat atacurile la adresa FRF de unul singur, iar in spatele sau se afla si alte persoane din fotbal: "Sunt si alte persoane care sunt in spatele lui Dumitru Dragomir si le stiti cu totii foarte bine. Una dintre ele este domnul Marian Iancu".

Directorul departamentului de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, cel despre care Dumitru Dragomir a spus ca este "pestele Federatiei", s-a rezumat la a spune ca nu a fost prezent la meciurile la care face referire oficialul LPF si ca il va actiona pe acesta in judecata. " Am crezut ca in 1989 am scapat de unele personaje, dar se pare ca ale au ramas si intra cu bocancii urat mirositori in vietile noastre. La meciurile de care face el referire, cu Bulgaria, cu Belarus, nici macar nu eram cu nationala mare, pentru ca aveam treaba cu reprezentativa Under 21. Timpul lui Dragomir a trecut in fotbalul romanesc si ar trebui sa imi lase familia in pace. Din punct de vedere politic e mort si nu mai are ce cauta in aceasta societate normala. Pentru tot ce a spus, el va raspunde din punct de vedere legal, atat pe linie sportiva, cat si pe linie civila si penala. Cei care nu respecta legea trebuie sa ajunga acolo unde le e locul, la puscarie".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca directorul departamentului Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a adus prostituate in cantonamentele echipei nationale a Romaniei inaintea meciurilor cu Bulgaria si Israel, insa nu pentru jucatori, ci pentru staff-ul FRF. Mai mult, Dragomir a spus ca Mircea Sandu a fost martor la unele dintre aceste activitati pentru ca ar fi avut loc chiar in camera sa de hotel, unde se jucau si jocuri de noroc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.