Antrenorul Romei, Luciano Spalletti, este de parere ca Grupa A a Ligii Campionilor, din care face parte si CFR Cluj, este una dificila, si a precizat ca formatia sa trebuie sa castige meciul de debut cu formatia romana, informeaza site-ul oficial al UEFA

"Trebuie sa ne concentram la maximum si sa dam tot ce aveam mai bun pe teren. Am urmarit unele meciuri ale adversarilor nostri si pot spune ca practica un fotbal de calitate, insa Roma trebuie sa invinga. Atunci cand evoluezi contra unor echipe care nu reprezinta un nume la acest nivel in Europa se poate intampla ca jucatorii sa creada ca se vor impune usor, dar nu este adevarat. Sper ca elevii mei sa nu faca aceasta greseala, pentru ca la acest nivel toate meciurile sunt grele", a afirmat Spalletti.

Tehnicianul a mai spus ca Roma va incerca sa depaseasca performanta din stagiunea precedenta a Ligii Campionilor, atunci cand italienii au fot eliminati in sferturile de finala de Manchester United: "Faptul ca ultimul act se va disputa anul acesta la Roma este o motivatie in plus pentru noi. Desi Grupa A ascunde unele capcane, consider ca avem potentialul necesar sa ne calificam mai departe".

AS Roma si CFR Cluj se vor intalni, marti seara, pe Olimpico, in primul meci din Grupa A a Ligii Campionilor. Cu aceasta ocazie, campioana Romaniei va debuta in cea mai galonata competitie europeana intercluburi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.